Mixer vertical QUICKCHEF QUARTZITE 8 IN 1

Hello tuturor,


A venit toamna din nou și cu ea a venit și o noua campanie Rowenta Tefal de la BUZZStore cu un nou produs pentru testare: Mixerul vertical QUICKCHEF QUARTZITE 8 IN 1.

O gramada de accesorii și o grămadă de ajutor în bucătărie mai ales în perioada asta.
Evident ca am încercat și eu sa întru în rand cu oamenii mari și sa îmi pregătesc borcanele pentru iarna asa ca am mers și mi-am cumpărat tot ce trebuie pentru zacusca de vinete și tocana de legume cu orez.

De data asta prietenul meu în bucătărie a fost mixerul vertical QUICKCHEF cu care am tocat toate legumele și credeți-mă ca erau multe. A fost destul de puternic încât sa fac mai multe ture fără sa se încălzească sau sa miroasa a plastic ars cum am mai pățit cu tocătoare mai slabe. Va atașez o poza cu rezultatul mai jos, evident. :))
Deci m-am indragostot iremediabil de acest produs care aparent le face pe toate. l-am folosit si pentru lucruri basic ca si piureul de cartofi sau pt.a face salata de varza si pot sa spun mi-a facut viata in bucatarie mai usoara si extra usor de curatat. :)) Nimeni nu vrea prea multe vase murdare, asa-i?
Daca vreti mai multe informatii si detalii tehnice despre acesta le gasiti aici impreuna cu pretul.
Daca l-ati incercat si voi sau intentionati sa vi-l cumparati, lasati-mi parerea voastra in comentarii sau pe Instagram

Va pup si numai bine!

#buzztefal2019 #buzztefalComentarii

Postări populare