Review Blender Tefal BL962B38 Ultrablend Cook

Buna ziua tuturor,


Acum, in miez de zi tocmai m-am gandit sa va povestesc putin despre blenderul Tefal BL962B38 Ultrablend Cook pe care l-am primit spre testare de la BUZZStore. Inca de cand m-am inscris la campanie, stiam clar ca vreau sa primesc acest blender deoarece ma tot pornesc spre un sil de viata cat mai sanatos cu cat mai putin efort si stiam ca acesta avea sa ma ajute in a-mi atinge acest tel. La prima vedere, blenderul are un aspect foarte fancy, potrivit in orice tip de bucatarie dupa parerea mea,si este prevazut cu opt programe automate de gatire: supa, coulis, sos, compot, lapte vegetal maruntire gheta, smoothie, milkshake dar si functie de autocuratare. Nu o sa va spun prea multe detalii tehnice deoarece nu ma pricep atat de bine la interpretarea acestora, insa pot sa va spun si va arat ce am reusit sa fac eu cu acest aparat magic.
Evident ca am citit la inceput manualul de instructiuni chiar daca blenderul e destul de simplu de folosit si am decis sa incep testarea cu o supa crema de ciuperci. Am curatat niste ciuperci, cartofi, ceapa si alte legume si le-am pus in blender cu putina apa. Dupa ce am selectat programul de supa prestabilit a durat cam 40 de minute ca totul de fie gata. Cea mai tare chestie a fost sa vad cum blenderul fierbe singur toate legumele. :)) Chiar am ramas impresionata ca nu trebuie sa mai fac nimic. De atunci au mai urmat si alte supe de toate felurile, cu cartofi, telina,pastarnac morcov si chiar pui, dar toate au iesit extraordinar de bune si mai ales super cremoase datorita lamelor blenderului.





Au urmat si multe smoothie-uri cu multe capsuni congelate pe care mama le-a strans vara din gradina in care am adaugat banane, iaurt, cateva cuburi de gheata si tot ce am mai gasit prin supermarketuri in ziua respectiva cum ar fi fructele de cactus. Va las si cateva poze mai jos cu siguranta. Am mentionat capsunile deoarece am avut probleme cu vechiul blender care se tot oprea la fiecare capsuna inghetata, dar nu a fost cazul cu noul blender de la Tefal care a reusit sa aduca toata compozitia la aceeasi consistenta intr-un minut.




Am incercat evident si functia de Compot dupa reteta pe care am gasit-o in cartea cu instructiuni. Am taiat si curatat mere si piersici direct in vasul de la blender. Acesta le-a fiert si transformat intr-un  piure delicios pe care l-am servit pe post de desert intr-o seara cu doar un strop de zahar brun deasupra.



Una dintre alte retete incercate a fost humus home-made. Obisnuiam sa tot cumpar caserole de humus si nu tot timpul era asa bun pe cat m-as fi asteptat. Dar acum nu mai e cazul deoarece am aflat cum se face unul delicios in doar cateva minute. Va las si o poza mai jos, evident.  

Trebuie sa recunosc ca dupa aproape 2 luni de testare inca ma impresioneaza cu ce poate sa faca. Sunt destul de sigura ca oricine ar avea nevoie de asa un blender in bucatarie. Daca aveti vreo intrebare sau vreo reteta de ceva bun, va astept in sectiunea de comentarii. <3 Sper ca aveti o dunimica absolut minunata. Va imbratisez cu drag! ❤❤❤❤❤
#buzztefalcooking #buzztefalhome #buzzstore



Comentarii

Postări populare