DIY "Ce facem cand vrem haine noi si nu avem bani."




Salutare tuturor!
Sper ca aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos pentru ca eu nu am. Trebuie sa imi invat la japoneza si imi e frica sa ma apuc. :))
In alte ordine de idei, fiind studenta, am realizat ca nu am bani de haine asa multi.. Si ce puteam sa fac cand ma apuca criza de "Nu am haine!!!" decat sa ma apuc sa fac ceva in privinta asta.

Asa ca am luat un tricou pe care nu il mai purtam, i-am taiat frumos manecile si am imprimat un sablon cu pisica de pe internet. (I'm a cat person. :)) ) Am folosit o vopsea permanenta pentru piele, deoarece nu aveam alta, iar rezultatul m-a multumit complet. Avand in vedere ca am si purtat creatia mea de cateva ori in oras si la scoala. :))


Chiar daca nu aveam bani,tot am facut rost ca sa imi cumpar sesete lungi de scolarita din H&M (era reducere O:) ) :)) Si chiar le ador. Dau un aer mai...interesant unor tinute si tin foarte bine de cald. <3

In legatura nu unghiile mele nu am multe noutati si nici telefon sa le fac poze.. Neavand prea mult timp liber merg pe modele simple.

Cam atat pe astazi, Va pup si va doresc multa inspiratie in continuare! :*




Comentarii

  1. Ce draguta e pisicuta de pe tricou mai ales ca e creatia ta proprie foarte frumos, o idee excelenta.Bravo tie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti foarte creativa iar tricoul arata exceptional de bine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare