About me

             Buna ziua,dragii mei cititori. :)

Sa ma prezint. Desi probabil majoritatea dintre voi ma cunoasteti de pe pagina de Facebook sau de pe Watpad, eu ma numesc Crina Petrovici si am o pasiune pentru scris povesti si pentru pictura pe unghii.





    Am 18 ani jumatate si sunt in clasa XII la Colegiul National Eudoxiu Hurmuzachi din Radauti,judetul Suceava.Dar cam atat despre mine. :))
   Stiu ca am luat o pauza cam lunga de la postat noile capitole la povestile pe care le-am inceput, dar imi cer mii si milioane de scuze pentru asta. Promit ca ma reapuc in forta sa postez.Doar sa imi spuneti ce. Vreti povesti noi,sa le continui pe cele vechi sau daca aveti orice intrebari legate de anumite subiect, sunt aici sa va ajut.

   Probabil prima mea postare va fi urmatorul capitol din povestea  '"Dragostea are doua fete" dar voi  reveni si cu alte postari despre beauty & books.

   Va astept sugestiile intr-un comentariu,mai jos. Daca imi sustineti ideea cu continuarea povestilor pe acest blog+alte postari nebune de ale mele, v-as fi recunoscatoare daca ati recomanda blogul si altora. :*
   Pupici :* :* :*

Comentarii

  1. Nu mi-e de ajuns.. vreau o mata de aia flocoasa :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Modelul cu papadii ti-a iesit super ♥ vreau si eu de mult sa-l fac, dar inca nu mi-am facut curaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :* nu e asa complicat :)) Eu l-am facut in paralel cu alte cateva treburi :)) spor la treaba :*

      Ștergere
  3. absolut superb modelul cu papadii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Ma bucur foarte mult ca te-ai intors, era si pacat la cat de frumos scrii♥ eu citesc O Vraja Pentru Suflet si nu cred ca ma opresc doar la povestea asta :P si ma bucur ca si tie iti plac povestile cu vampiri. Ei, daca imi permiti sa spun mie mi-ar placea sa scrii si povesti noi dar sa le continui si pe cele vechi, pt ca ai idei care ma dau pe spate :)) serios esti foarte talentata si descrii extraordinar de frumos, de-parca si imi imaginez scena respectiva.Multa inspiratie in continuare!
    Aww superbe unghii, cat mi-ar placea si mie :X indr-adevar o arta, felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare